Фирма ЕТ „Изида Комерс - Зоя Николова” стартира своята дейност през 2001г. като фирма за производство на мъжки, дамски и детски чорапи и чорапогащи. През годините на развитие и утвърждаване на пазара водещ критерий и наше верую е било единствено КАЧЕСТВОТО.

Изделията на „Изида Комерс” са изработени от висококачествени материали - памук, вълна, бамбук, еластан, полиамид, отговарящи на високите изисквания на българския и чуждестранен пазар. В производствения процес работят добре обучени професионалисти с дългогодишен опит в производството на чорапи. Фирмата провежда политика за увеличаване производителността и подобряване на качеството чрез внедряване на нови материали, техника и технологии, повишаване квалификацията на колектива и подобряване условията на труд.

Към всеки от нашите клиенти се подхожда индивидуално, съобразяваме се с конкретните им изисквания относно конструкцията на чорапите, подбора на материали, десени, съответното лого, номерация и т.н. Нямаме строги правила и по отношение на ценова политика, минимални количества, стандарти, транспорт. Подходът е индивидуален, с цел интереса и очакванията на всеки клиент да бъдат удовлетворени в максимална степен.

ЕТ „Изида Комерс” е фирма, отворена за нови контакти и партньорство с оглед разширяване на производствената дейност и пазарното присъствие.Вярваме в силите си, в правилността на посоката, която следваме и сме убедени, че нашият труд, творчески риск, професионализъм и уважение към клиента няма да останат невъзнаградени!!!